Συνδρομή στο συσσίτο απόρων ιερού ναού Αγ. Γεωργίου Πόρου

Συνδρομή στο συσσίτο απόρων ιερού ναού Αγ. Γεωργίου Πόρου

Το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, πολυμελής αντιπροσωπεία Εθνοφυλάκων του Τάγματος Εθνοφυλακής Ηρακλείου Κρήτης, συμμετείχε στην προετοιμασία και διανομή του συσσιτίου απόρων του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Πόρου Ηρακλείου Κρήτης.
Ο Σύνδεσμος Εθνοφυλάκων Ηρακλείου Κρήτης «ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ», λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη αύξηση του αριθμού των συνανθρώπων μας που τρέφονται καθημερινά σε συσσίτια, με δική του πρωτοβουλία, ήρθε σε επαφή με τον υπεύθυνο του προνοιακού έργου της ενορίας Αγ. Γεωργίου Πόρου Ηρακλείου π. Μιχαήλ Βασσάλο με σκοπό να συνδράμει στην εξασφάλιση της παροχής και διανομής ποιοτικών τροφίμων στους συνανθρώπους μας που απευθύνονται λόγω ανάγκης σε συσσίτια.
Το σωματείο μας με ειλικρίνεια, με συνέπεια, με πνεύμα θυσίας και μεγάλη αγάπη προς τον συνάνθρωπο ανεξάρτητα από το ποιος είναι ή τι πιστεύει θα συνεχίσει την φιλανθρωπική και κοινωνική του δράση.

Συνδρομή στο συσσίτο απόρων ιερού ναού Αγ. Γεωργίου Πόρου Συνδρομή στο συσσίτο απόρων ιερού ναού Αγ. Γεωργίου Πόρου Συνδρομή στο συσσίτο απόρων ιερού ναού Αγ. Γεωργίου Πόρου Συνδρομή στο συσσίτο απόρων ιερού ναού Αγ. Γεωργίου Πόρου